Ny parkett i lägenheten

Tjenare bloggen! En lugn dag på Södermalm med solens strålar som värmer upp stadsdelen och lägenheten samtidigt som man se folket promenera ute på gatorna. Jag hade väldigt gärna velat vara ute och promenera men jag har en golvläggare som ska komma om en stund så jag måste vara kvar i lägenheten tills dess. Men så fort våran golvläggare kommer så tänker jag nog ge mig ut en sväng i det fina vädret för att gå en runda. Många människor gillar att gå i skogen eller längs något elljusspår men jag har inte riktigt hakat på det spåret utan jag tycker om att gå i stan där det händer lite. Det är kul att kunna kolla på människor samtidigt som man går och här på Södermalm finns det faktiskt vägar man kan välja utan att behöva stanna vid massa rödljus. Fördelen med att ta en promenad i stan är att man kan stanna till vid något café och köpa sig en kaffe vilket jag gör varje gång som jag är på väg hem. Om vi återgår till golvet hemma i lägenheten så har vi precis renoverat målat om väggarna och min sambo hittade en parkett som hon tyckte att vi skulle ha så då slog vi till på det med. Eftersom att ingen av oss är särskilt händig så valde vi därför att kontakta en golvläggare som kunde göra det åt oss, då blir det både bättre och snabbare utfört. Jag har aldrig varit den typen av person som gör den här typen av hantverkararbeten själv utan det har alltid fått komma hit någon och hjälpa mig. Det finns många andra starka sidor hos mig och min sambo som vi har större nytta av i våran vardag, men visst hade det varit bra om man hade kunnat lägga golv själv.